lördag 17 december 2011

Notering

Likaväl som man kan ta ut pengar från Bankomaten, vilket är bra. Bara man klarar sig från skimning  Får man inget uttagskvitto så kan man alltid notera datum och summa på ett papper. Till och med om mobilen ringer
så går det att skriva, det finns ju välbyggda trottoarkanter att ta till hjälp.

fredag 16 december 2011

Har ni köpt upp er på alla nödvändiga julklappar nu? Här är det ett par tveksamma herrar på  Västerlånggatan som tittar med kännarmin kanske på diverse juveler i fönstret till butiken. Deras egna juveler har vänt ryggen till dem. Undrar varför, de kanske hoppas på den där diamanten de aldrig fick då stod framför prästen eller kanske det var på 50 årsdagen. Men nu ska väl ändå gubbfan ta ett riktigt beslut och gå in och handla den där värdefulla juvelen. Ja se det var en saga utan slut.

fredag 9 december 2011

Bilder tagna efter mörkrets inbrott tilltalar mig. Tog dessa för en tid sen när jag väntade på bussen i Vällingby.
Rent spontant faktiskt så tog jag upp kameran och sköt av ett par skott och gillade det jag såg när skärmen kollades. Ska bli lite mer sådana här eskapader framöver ute i natten med ljuslådan i högsta beredskap när andan och motiven sammanfaller.

torsdag 1 december 2011

Ser du stjärnan

Ser du stjärnan i det blå, allt du önskar kan du få, om ditt hjärta har begärt, vad du har kärt. Dom kollade in stjärnan från Stortorget, men de önskade nog mest att den där stjärnan skulle fixa till ett par försäljningar av CD skivor med julmusik för ett hundra pistoler. Varför de är utstyrda i dykardräkt och grodmansutrustning kan man fundera över, på vimpeln står det dessutom Historiska. Ett ovanligt sätt att kränga skivor tolkar jag det som.