fredag 28 september 2012

I den här typen av kiosker finns det alltid folk eller spelare kanske det ska stå. Fascinerande kan jag tycka som bara köper nån trisslott i bland. Antar att om spelarna satte undan pengarna som de spenderar på olika spel i någon räntebärande sparform skulle det stora antalet spelare efter ett par år erhålla den största vinsten alla kategorier! Skulle alla spelare göra så faller naturligtvis hela spelbranschen, det vill nog ingen varför den stora skaran av spelare fortsätter att sitta där i spelhallarna och göra av med veckopengen.
The show must go on.

tisdag 25 september 2012

fredag 21 september 2012

Kajsa Warg Foton


Det är sådana här foton som kallas för Street photography eller som nån sa strövarkort. På ren svenska gatufoto alltså, det blir lite Kajsa Warg över det hela, man tager vad man haver således. Tror jag ska kalla det för Kajsa Warg foton hädanefter. Jag hör verkligen folkets jubel eller är det tvärtom??
Ave   

fredag 14 september 2012

Eljest

 Många små underliga ting finns det här och var, som benen som sticker fram under kjolen? Inget konstigt i sig egentligen men nu är det så att de hänger uppe i balkongtaket. Det får nog anses som ett synnerligen nytt grepp. Fick mig ett gott skratt när jag upptäckte benen, kul och mycket dekorativt tycker jag. Reklamväggen blir i mina ögon lätt surrealistisk, min tolkning blir att när man använder sig av Såg & Borr Akutens tjänster leder de till en grav med en gravsten uppå. Här har de nog inte tänkt till så värst mycket.
Eller....

onsdag 12 september 2012

Mellan och under broarna


Lite granna från den lilla staden mellan och under broarna! Vad vill jag ha sagt med det då, ingenting alls. När inspirationen lyser med sin frånvaro så blir det så här, nåt måste i alla händelser ske med den där förbenade ljusmaskinen. Så håll till godo ni få som besöker sidan i bland, lite meningslöst pladder får ni stå ut med.

onsdag 5 september 2012

Udda plats


Här under St Eriksbron förflyttas man till en helt annan värld. Massor av streetarts och av lukten att döma används den som pissoar emellanåt. Flera filmer har använt den som bakgrund i tagningar, många anseratt den har lite NYC look. Fotografer syns här dagligen så nog är denna platsen väl dokumenterad, har ju själv bidragit nu. Det här stället är också ett populärt ställe för de här gossarna som bara måste klättra på förbjudna områden med livet som insats. Under T-banebron och in i gångar genom ruttna dörrar o.s.v har jag läst mig till på diverse forum. Funderar på om det existerar tjejer som sysslar med den typen av fritidsintresse? Knappast många i så fall, de är nog bättre funtade där uppe i skallen och undviker sådan extrema utmaningar.
Ave