torsdag 15 november 2012

Christer Strömholm, den killen går man inte bara förbi utan vidare. De här grabbarna stannade upp vid ett av Strömholms foton på en av transvestiterna han plåtat och som visas på Fotografiskas utställning. Sista veckan för den som vill se den för övrigt. Rekommenderas varmt att besöka den, klarade av två besök själv. Vid första besöket tar man in bilderna för att vid efterföljande besök som i mitt fall kanske konstatera vilkan starkast minns alltså vilka som gjort störst intryck. Det fanns det många av ska tilläggas.

onsdag 14 november 2012


Fler strövarbilder från den stora staden och Vällingby där retro-korvkiosken är belägen.

tisdag 13 november 2012


Ett par strövarkort från en dag på stan, har upptäckt att på de flesta rullar jag framkallar så finns där nästan alltid en bild på någon av stadens kiosker. Det är antagligen något slags undermedvetet behov av att bilddokumentera dem? Samtidigt försöker jag få folk med på bilderna, tycker att det ger e n lite större dimension i bilden. Men det är vad jag tycker andra anser det motsatta.
Ave    

tisdag 6 november 2012


Duvorna på Konserthustrappan har lunchvila tror jag, de var totalt orädda och brydde sig inte alls om min närgångenhet. Speciellt kallt var det inte heller så jag undrar fortfarande varför de var så passiva, de kanske har blivit luttrade storstadsbor vad vet jag. Sprang förbi vapenbutiken på den undre bilden av en slump. 
Hade ingen aning om att det fanns sådana här välförsedda butiker i Stockholm med vapen andra än jaktvapen alltså. När jag tittade in i affären kände jag mig förflyttad till det stora vapenlandet USA, väggarna fulla med dödsbringande vapen till salu. Kände mig nöjd med att veta att det krävs många tillstånd för att gå in å få köpa ett vapen av de kalibrerna i Sverige. 

måndag 5 november 2012


Busskuren här hemmavid frös riktigt ordentligt förra veckan då kylan slog till.